Lunch Sundbyberg

Visar alla 16 resultat

Ät din lunch på Café Boulevard i Sundbyberg

Varje dag mellan 11-14 så har vi luncherbjudande, där gästerna kan njuta av en bred variation av smakfulla rätter från vårt kök. Här finns allt från fräscha sallader och smakrika hemgjorda pajer till välkryddade huvudrätter och läckra desserter, vilket gör lunchen till en gastronomisk upplevelse utöver det vanliga. Personalen välkomnar dig med vänliga leenden och förstklassig service, trevligt sällskap och avkopplande atmosfär. Missa inte chansen att avnjuta denna fantastiska lunchupplevelse, som kommer att förgylla din dag!

Pizza, sallader, pajer och husmanskost

Idag kan du avnjuta en läcker lunch på vårt cafe, där vi erbjuder en spännande kombination av surdegs pizza och traditionell husmanskost. Vår surdegspizza är något alldeles extra. Med sin krispiga och luftiga skorpa, toppad med färska ingredienser och smakrika ostar, är den en smakupplevelse utöver det vanliga. Vi erbjuder ett brett urval av surdegsbaserade pizzor, från klassiska Margherita till innovativa kombinationer som prosciutto.

För de som föredrar husmanskost har vi också en rad läckra alternativ att välja mellan. Vi lagar traditionella svenska rätter med kärlek och omsorg. Vi använder färska och lokala råvaror för att säkerställa att varje rätt är både näringsrik och full av smak.

Vår husmanskost serveras med omsorgsfullt uträknade kalorier. Varje rätt är noggrant balanserad för att erbjuda en näringsrik och hälsosam lunch. Du kan njuta av vår traditionella mat med vetskapen att den inte bara smakar gott, utan också passar dina kostbehov.

Oavsett om du väljer surdegspizza eller husmanskost, kommer lunchen att vara en njutning för dina smaklökar. Kom och koppla av i vår trevliga atmosfär och låt oss ge dig en lunchupplevelse som du sent kommer att glömma.

129 kr  exkl. moms
99 kr  exkl. moms
99 kr  exkl. moms


Lunch för dig som vill äta här eller få det utkört, mellan 11-14 så ingår bröd, smör och kaffe till Lunchen i Sundbyberg.

Välkommen till Café Boulevard

Vill du handla som företag eller privatperson?