Café Boulevard

Alltid med ett vänligt bemötande och god service sedan 1941

Vad är det som får oss ut ur våra hem i sol och regn, eller en frisk vinterdag och till vårt favorit café? Är det perfekta cappuccinos, bakelser och tårtor med naturliga råvaror tillredda med kärlek från grunden? Eller är det bara den bekväma avslappnande atmosfären. Vi hoppas och tror att det är en kombination av allt.

Café Boulevard erbjuder tårtor, bakelser, sötebröd och mycket mer. Du kan besöka oss för fika eller lättare lunch. Vi använder endast förstklassiga kravmärkta råvaror och allt produceras från grunden i vårt bageri i Sundbyberg. Våra maträtter görs À la-minute i egna kök på respektive Café.

Varmt välkomna till Café Boulevard!

2004

Danial och Isho

2004 tog Danial och Isho Hanna över företaget från Kenneth och Carina.

1989

Första serveringen

Första december 1989 slog serveringen upp sina dörrar för första gången. Bakom disken stod Kenneth Nordberg, en av sönerna i familjen. Efter en utlandstjänst inom FN i Libanon bestämde han sig för att ge sig in i familjeföretaget. Kenneth var nu ansvarig för serveringen, Affe för bageriet och Thora för kallskänken och ekonomin.

1967

Nordberg och Bergqvist

1967 såldes företaget till Alf och Thora Nordberg samt Henry och Elsy Bergqvist. Man hade lokaler på Vivex/Stråket i Solna, på Landsvägen i Sundbyberg, butiken på Esplanaden 18 och en produktionslokal på Esplanaden 17 i Sundbyberg.

1,5 år senare byggdes butiken på Esplanaden 18 om till restaurang. Efter 6 år delade de på sig och Bergqvist tog över restaurangdelen och Nordberg, bageri- och konditoridelen.

1941

Starten av Boullan

Namnet Conditori Boulevard inregistrerades 1941 av Axelsson och Ornstam.