Catering till vardag och fest

Välkommen till Café Boulevard – en välrenommerad matspecialist sedan 1941! Här finns catering för alla tillfällen och sällskap. Vi har maten som passar, oavsett om det handlar om ett intimt bröllop eller ett stort företagsevent i Bromma. 

Att planera ett evenemang, fest eller event kan vara mycket stressande. Det är svårt att hålla koll på allt, speciellt mat där det kan finnas så mycket olika önskemål och krav. Med vår hjälp slipper du den bördan och kan istället koncentrera dig på dina gäster och på att ha roligt.

Kontakta oss och ta del av vår omfattande meny!

 

Catering Bromma

Vi fixar mat till din tillställning

Hos oss hittar du den perfekta maten. Vi har nybakade bullar och kondisbitar till fredagsfikat, smörgåstårtor till studenten eller 50 års festen, goda och nyttiga sallader till möhippan, buffé till jobb-kickoffen och mycket mer. Berätta för oss om ditt sällskaps behov så kommer vi med förslag som vi tror passar. Du kan också kolla in vår meny och lägga en beställning direkt.

Vårt fokus ligger på att du och dina gäster ska bli nöjda så att du kommer tillbaka till oss om och om igen. Du kan räkna med god och fräsch mat samt pålitlig och snabb service!

Högklassig service och minnesvärda måltider

Med oss som cateringleverantör kommer du få uppleva:

  • Läcker och vällagad mat
  • Anpassade lösningar
  • Stort utbud
  • Service i världsklass
  • Flexibilitet

Fika och lunch för företaget

Med vår fikacatering får ni en bra start på arbetsdagen. Skapa en stående beställning hos oss och undvik besvikna miner på kontoret när kanellängden uteblir vid morgonmötet.

Hos oss kan ni ta del av stor variation, alltid nybakat och utsökt! Tårtor, pajer, bullar, längder och kondisbitar. Vi har även goda och mättande mackor som passar vid konferenser eller längre sammanträden. Med lite extra energi går arbetet lättare och stämningen på kontoret blir mer avslappnad och trevlig.

Välsmakande catering i Bromma!

Catering Bromma – nyttiga alternativ

Vi tycker det ska vara lätt att äta nyttigt och se vad man stoppar in i munnen. Hos oss kan du enkelt få reda på vad maten har för ingredienser samt hur många kalorier den innehåller. Vill du ha förslag på nyttiga och kalorisnåla alternativ så kan vi ta fram det till dig och anpassa menyn så att den passar för ett mer hälsoinriktat sällskap.  

All vår mat hanteras noggrant och vi följer hälsomyndigheten och livsmedelsverkets regler och föreskrifter grundligt. Vi vet att man måste vara mycket försiktig med mat och har stor respekt för tillredning av råvaror. 

Mat som passar alla

På Café Boulevard vill vi erbjuda ett brett urval och alternativ anpassade efter olika smaker och behov. Våra rutinerade kockar kan skapa läckra måltider för exempelvis vegetarianer, veganer, glutenintoleranta, laktosintoleranta med flera. 

När man skall ordna mat till flera personer är det vanligt att det finns särskilda önskemål på grund av exempelvis allergier och liknande. För en person som inte är van vid att handskas med olika typer av kosthållning kan det vara svårt att veta skillnad på vegan och vegetarian eller hur noggrann man behöver vara vid glutenintolerans. Vi har kunskap om detta och ser till att det blir rätt rätt till var och en!

Café Boulevard – goda smaker sedan 1941

Vi är mycket stolta över att vara del av ett varumärke som funnits ända sedan 1941. Café Boulevard har alltid stått för kvalitet, service och matglädje. För att kunna driva ett framgångsrikt café- och cateringfacilitet krävs engagemang och kundfokus. Vi vill tillgodose våra kunders behov och samtidigt ge dem möjlighet att upptäcka något nytt och gott. 

Kom in till oss, ring eller maila för att få veta mer om vår verksamhet och vår passion för mat, människor och service!

Tillfredsställda och nöjda kunder

För oss är varje evenemang viktigt och varje kund speciell. Många gånger blir vi anlitade vid firandet av en stor händelse som bröllop, dop, konfirmation, student eller födelsedag. Det är betydelsefulla tillställningar som minns av vänner och familj. Vi vill hedra förtroende att få vara med vid sådana stunder genom att alltid leverera enastående matupplevelser som överträffar våra kunders förväntningar och lämnar ett bestående intryck. 

Genom att lyssna noggrant på våra kunders behov och önskemål kan vi skapa en cateringlösning som passar för er. 

Catering Bromma – skräddarsydda lösningar

Med vår catering behöver du inte välja mellan presentation, service och smak. Vi tar oss tid att gå igenom alla delar så att det blir precis som du vill ha det. Behövs servering eller liknande kan vi även hjälpa till med det så att du har möjlighet att fokusera på annat. 

Har du en snäv budget att förhålla dig till? Inga problem! Låt oss ta fram en meny som passar din budget och event. Vår catering är mycket prisvärd. Du kommer att uppleva att det var väl investerade pengar.