Mat för alla tillfällen

Hos oss på Café Boulevard i Sundbyberg kan du hitta catering för alla tillfällen. Vi levererar till dig, smidigt och lätt, och skräddarsyr beställningen efter dina önskemål.

Låt oss sätta ihop ett förslag som passar till möhippan, företagslunchen, skolavslutningen, dopet eller den tillställning som du vill ha mat till. Snittar, tårtor, sallader, smörgåsar, dryck och tillbehör. Vällagad och fräsch mat som får smaklökarna att dansa.

Kontakta oss idag!

lunch

Catering Sundbyberg – smidigt och prisvärt

Att laga mat själv tar mycket tid. Maten ska köpas in, tillredas och läggas upp. Om du är värd för tillställningen eller festen är det svårt att hinna med allt som ska göras. Vissa gäster kanske har speciella preferenser gällande sin kost vilket kan göra matlagningen än mer komplicerad. Då är det betydligt enklare att anlita catering. 

Vi har god vana av att laga mat till många personer och vet hur mycket som behövs för att det ska räcka. För oss är det inga problem att förhålla oss till allergier eller andra särskilda preferenser kring mat. 

Läcker catering för dig i Sundbyberg

Catering för din budget

Att beställa catering behöver inte vara så mycket dyrare än om du gör all mat själv. Om du är orolig för priset så kan vi utgå från din budget när vi sätter ihop ett menyförslag. På så vis har du kontroll över kostnaden. 

En fest eller event är inte lika rolig om man själv inte kan delta. Det är värt mycket att kunna slappna av och istället ta hand om dina gäster. När du beställer catering från oss kan du vara bekväm och njuta av tillställningen istället för att springa runt och servera.

Fräscht och hygieniskt vid tillagning och servering

Maten du beställer från oss är tillagad i en hygienisk miljö och att vi följer alla livsmedelsverkets och hälsovårdsverkets regler kring hur råvaror får hanteras och hur mat bör tillagas. Du kan känna dig trygg med att vi är mycket noggranna och att vi tar hantering av mat på största allvar. 

Catering Sundbyberg – anpassat efter dig

Vi vill gärna ge service i världsklass och försöker alltid vara flexibla inför våra kunder. Berätta för oss om vad det finns för förutsättningar och vad du har för önskemål så anpassar vi oss och hittar en bra lösning som passar för dig och för din fest, företagsevent, kalas eller fika. 

Vi har lång erfarenhet av catering och är vana vid olika typer av behov och miljöer. Vårt mål är alltid att se till så att du och dina gäster blir mätta och belåtna så att ni kan ha en trevlig stund tillsammans. 

Ring eller maila oss så ger vi dig skräddarsydda förslag!

Trevligt och gott företagsfika

Hos oss kan ni beställa riktigt gott fika. Vi har mättande och goda smörgåsar, tårtor, bakverk och längder. Sätt upp en stående beställning hos oss så är fredagsfikat säkrat och ni slipper besvikna miner. 

Skall en kollega bort på föräldraledighet, har någon blivit befordrad eller ska en medarbetare gå i pension? Varför inte fira med en tårta! Hos oss kan ni också lätt beställa glutenfritt eller laktosfritt utan att behöva anpassa beställningen allt för mycket. 

Näringsriktig, god och mättande catering

Vi vet att näringsriktigt, mättande och läcker mat inte står i kontrast till varandra, det är snarare tvärtom! Vår mat är alltid väl tillred så att alla vitaminer och näringsämnen som kan tas tillvara finns kvar. Krispig sallad med smakrika dressingar, nybakt luftigt bröd och hemgjorda röror med fräscha räkor eller Hos oss kan du också få reda på exakt hur mycket kalorier som varje rätt har så att du själv kan bestämma vad du vill äta utifrån det. 

Fokusera på umgänget

Det är tyvärr alltför vanligt att den som har ansvar för maten fastnar i köket eller serveringen och bara stressar fram och tillbaka utan att kunna sitta ner och njuta av sällskapet. Då man kanske inte ses så ofta så är det en värdefull tid som går till spillo. 

Med vår hjälp kan du vara i nuet och prata med dina kollegor, din familj eller dina gäster utan att behöva tänka på servering och mat. Vi tar hand om hela den biten och ser till att duka fram, fylla på och sedan duka bort mot en extra kostnad. 

Mat för alla

Med vår mat, bakverk och fika kan alla äta sig mätta och ha en trevlig stund tillsammans. Låt oss sätta guldkant på tillvaron med våra luncher, tårtor, smörgåsar, kondisbitar och annat gott. Vårt mål är att du som kund skall bli nöjd så att du kommer tillbaka nästa gång du behöver catering.